Psycholog

Psycholog- Justyna Michalak

Zapisy po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym lub osobiście w naszej rejestracji.

Tel. 42 710 75 46

Przyjmuje

Wtorek  17:00-19:00

Piątek  17:00-19:00

Jak mogę Ci pomóc?

Pomagam klientom w poprawie funkcjonowania, wspieram w odkrywaniu źródeł aktualnych trudności, dążeniu do lepszego rozumienia siebie oraz przywróceniu równowagi życiowej. Zajmuję się konsultacjami psychologicznymi, diagnozą oraz interwencją w sytuacjach kryzysowych. Swoją pracę poddaję regularnej superwizji.
    Oferuje wsparcie dla osób, które są w trudnym okresie swojego życia i uciążliwych sytuacjach psychospołecznych. Pomoc psychologiczna spełnia m.in. funkcję diagnostyczną, antykryzysową, psychoprofilaktyczną i poradniczo–zdrowotną. Wsparcie, które oferuję obejmuje serię spotkań, podczas których wspólnie dochodzimy do istoty Twojego problemu. Bywa tak, że pomoc ta przeradza się w psychoterapię, ponieważ trudności są na tyle silne, że wymagane jest spotykanie się przez dłuższy okres czasu.

Wykształcenie

Ukończyłam studia magisterskie z zakresu psychologii na Uniwersytecie Łódzkim. Jestem w trakcie 4-letniego studium psychoterapii w nurcie psychodynamicznym w Laboratorium Psychoedukacji w Warszawie, posiadającej rekomendację Polskiego Towarzystwa Psychologicznego oraz Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego. Obecnie jestem na stażu klinicznym w  Szpitalu Psychiatrycznym im. J. Babińskiego w Łodzi.
   Doświadczenie zawodowe zdobywałam - m.in. w Ośrodku Leczenia Nerwic i Depresji „Tromedic”w Łodzi, Poradni Profilaktyki, Leczenia i Terapii Uzależnień "MONAR" w Łodzi, Policyjnej Izbie Dziecka, Specjalistyczny Psychiatryczny Zespole Opieki Zdrowotnej w Łodzi - Szpital im. J. Babińskiego na oddziale psychogeriatryczny oraz  psychiatryczny E, w Klinice Psychiatrii Młodzieżowej  w Łodzi oraz Domu Pomocy Społecznej w Głownie.

Koszt wizyty - 90 zł

Psycholog- Justyna Michalak

Przedstawiona oferta cenowa ma charakter informacyjny, nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 par. 1 Kodeksu Cywilnego.