POMÓŻMY!

witreoretinopatię [FEVR].
Traci wzrok.
NIE POZWÓLMY NA TO!
Liczy się każda złotówka !
Bank Spółdzielczy w Głownie,
nr.konta:
18 8787 0000 0025 4038 2000 0011
z dopiskiem "Darowizna dla Mai Chałubińskiej na leczenie i rehabilitację"

AKCJE CHARYTATYWNE

14 października w hotelu Vienna House Andel’s Łódź odbyła się jubileuszowa kolacja charytatywna organizowana przez Stowarzyszenie „Przyjaciele Świata”.

Ten wyjątkowy wieczór kulinarny z udziałem zaproszonych gwiazd organizowany jest cyklicznie już… po raz 10!

Co roku dołączają do niego nowe osoby o otwartych sercach, które wspierają i promują tę piękną inicjatywę.

Nasza firma „Fundacja Swoboda” również wzięła udział w tym szczytnym przedsięwzięciu.

Założycielki Stowarzyszenia to niezależne, spełnione zawodowo kobiety, które z prawdziwym zaangażowaniem połączyły swoje aktywności biznesowe z działalnością charytatywną. W ramach Stowarzyszenia podejmują różne działania, które realizują jeden cel - pomoc najbardziej potrzebującym. Jednym z przedsięwzięć, które stało się dobrze rozpoznawalnym wydarzeniem nie tylko w Łodzi, jest cykl kolacji charytatywnych „Przyjaciele Gotują”.

Środki zebrane podczas organizowanych przez Stowarzyszenie przedsięwzięć przekazywane są na pomoc, ratowanie i poprawę jakości życia chorych i niepełnosprawnych. Dochód z biletów oraz fundusze zebrane podczas październikowej kolacji zostaną przeznaczone na pomoc: Hospicjum Domowemu, Hospicjum Stacjonarnemu oraz Hospicjum Perinatalnemu Fundacji Gajusz, Stowarzyszeniu Łódzkie Hospicjum dla Dzieci, Oddziałowi Intensywnej Opieki Medycznej i Anestezjologii Ośrodka Pediatrycznego im. dr. Jana Korczaka, a także Oddziałowi Nefrologii i Stacji Dializ Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. N. Barlickiego.

MAJA